Cookie- og privatlivspolitik hos SponsorWorld ApS

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies?

Cookies er datafiler, der kan indeholde små mængder oplysninger, og som bliver gemt på din enhed (computer, smartphone osv.), første gang du besøger en hjemmeside.

Hvordan bruger vi dem?

Vi bruger cookies til:

  • Gemme kundernes arbejde i 3D Designer
  • driften, f.eks. navigation på hjemmesiden
  • at gøre det muligt for dig at tilføje varer til din indkøbskurv eller dine gemte varer
  • at analysere antallet af besøgende og deres adfærd, f.eks. hvilke sider der besøges ofte
  • at vurdere succesen med vores reklame kampagne, tilbud og kommunikation
  • at målrette relevante reklamebeskeder
  • at forstå, hvilke samarbejdspartnere der har hjulpet os med at nå ud til nye kunder eller har markedsført vores produkter på deres websteder

Hvilke typer cookies bruger vi?

Der er fire hovedtyper.

(1) Cookies til websitefunktionalitet – disse cookies gør det muligt for dig at navigere på siden og bruge vores funktioner, som f.eks. “Tilføj til kurv” og “Gem til senere”.

(2) Cookies til website analyse – disse cookies gør det muligt for os at måle og analysere, hvordan vores kunder bruger hjemmesiden, så vi kan forbedre både dens funktionalitet og din shopping oplevelse.

(3) Cookies til kundepræferencer – når du surfer eller shopper hos Infinitum, husker disse cookies dine præferencer (såsom dit sprog eller din placering), så vi kan gøre din shopping oplevelse så problemfri som muligt og tilpasset personligt til dig.

(4) Målretnings – eller annoncering cookies – disse cookies bruges til at levere annoncer, der er relevante for dig. De begrænser også det antal gange, du ser en annonce, og hjælper os med at måle effektiviteten af vores marketingkampagner.

Sådan administrerer du cookies

De fleste browsere giver dig mulighed for at administrere cookies, der er gemt på din enhed – du skal bare gå til hjælpe sektionen i din browser. Husk dog, at du muligvis ikke vil kunne få adgang til dele af vores hjemmeside eller servicer, hvis du ændrer dine indstillinger til at blokere alle cookies.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalings oplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

SponsorWorld ApS
Tjelevej 34
7400, Herning
Telefon: 42419400
Email: